| Autowasbon steunt rest van dit jaar Muziekids - Uw specialist in autowastechniek
15951
post-template-default,single,single-post,postid-15951,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Autowasbon steunt rest van dit jaar Muziekids

Autowasbon steunt rest van dit jaar Muziekids

Berrie Wolters

links Shailen Rambaran Mishre van de Autowasbon en rechts Jordan de Vos van Muziekids

Shailen Rambaran Mishre: “De Nationale Autowasbon is al 17 jaar een begrip en bij uitstek het schoonste cadeau wat iemand zichzelf kan geven, maar ook fantastisch om een ander blij mee te maken. Deze Nationale Autowasbon verzorgt het landelijk autowassen middels een digitale mobiele bon, pas of voucher die men kan kopen op onze site. Elke auto kan wekelijks een wasbeurt gebruiken, maar om het soppen op straat te verminderen, en dus bewuster bezig te zijn met gebruik van water, bevordert de Autowasbon het duurzaam autowassen. Inwisselen kan bij het landelijk netwerk van professionele wasgelegenheden, eveneens te vinden op onze site.”

Hij vervolgt: “Duurzaamheid is voor ons belangrijk en dus dragen wij graag bij aan duurzame mobiliteit, maar per 1 juni ook aan Muziekids. Muziekids geeft zieke kinderen in het ziekenhuis een muzikale pleister om even te vergeten dat ze patiëntje zijn maar gewoon weer even kind. Per 1 juni tot en met eind december zal van elke verkochte Autowasbon een bepaald percentage worden afgedragen aan Muziekids.”

Fotolinks Shailen Rambaran Mishre van de Autowasbon en rechts Jordan de Vos van Muziekids

Klik HIER om het originele bericht te lezen op www.cleaningstation-carwash.nl